Nieuwe Netflix Original 'The Letter For The King' met Gijs Blom en Yorick van Wageningen

dinsdag 28 januari 2020

'The Letter For The King' vertelt het coming-of-age verhaal van een genadeloze prins die ermee dreigt de wereld te vernietigen als de jonge ridder Tuiri (gespeeld door Amir Wilson) begint aan een avontuurlijke tocht om een geheime brief aan de koning te bezorgen.

Tijdens de reis wordt hij onverwacht het middelpunt van een magische voorspelling die hem tot held maakt om zo de prins te verslaan en de vrede te herstellen. Als Tuiri de reis wilt overleven dan zal hij moeten ontdekken wat het betekent om een echte ridder en leider te zijn.


Het verhaal is gebaseerd op het populaire Nederlandse avonturenboek 'De Brief voor de Koning' van Tonke Dragt. De cast bestaat uit o.a. Amir Wilson, Ruby Serkis, Yorick van Wageningen, Gijs Blom, Thaddea Graham, Nathanael Saleh, Jakob Oftebro, Islam Boukkhaz, Jack Barton en Jonah Lees.

'The Letter For The King' is geschreven door Will Davies ('How To Train Your Dragon', 'Johnny English', 'Puss in Boots') die ook de uitvoerend producent is naast de Nederlander Paul Trijbits ('Saving Mr. Banks', 'Sing Street', 'The Casual Vacancy)'.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers