Opblaasbare flamingo's en geschiedenisles van Alex in 'Ex on the Beach: Double Dutch' op MTV

zaterdag 30 juni 2018

Jorden heeft de Tablet of Terror nu al zo vaak gehoord dat hij er helemaal gek van wordt en zelfs compleet andere dingen hoort.

Alex en gloednieuwe ex Erin komen er al gauw genoeg achter dat het best lastig is om met z'n tweetjes op een opblaasbare flamingo te klimmen.


Maar Erin blijf niet voor lang de nieuwste ex van het gezelschap. Er is er namelijk al weer eentje onderweg. Whose EX is next?

Michelle heeft zich tot nu een beetje rustig op de achtergrond gehouden, maar er blijkt toch iemand in de villa te zijn die haar bloed laat koken...

En tot slot krijgen we nog een geschiedenislesje van Alex, wie wil dat nou niet?

Wil je weten waarom Michelle zo door het lint gaat en van wie de nieuwe ex is die de villa in komt? Kijk dan a.s. zondag om 22.00 uur naar de zevende aflevering van 'Ex on the Beach: Double Dutch' op MTV en daarna op MTV.nl en in de MTV Play App.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers