Originele cast 'Geordie Shore' keert terug naar MTV

woensdag 31 juli 2019

Alles komt terug, en ook voor Holly, Marnie, Gary en Aaron uit 'Geordie Shore' is dat niet anders. MTV heeft het licht op groen gezet voor een nieuwe realityreeks over de 'sterren' van toen. Die heet 'Geordie OG's' en gaat op 14 augustus in première op MTV in het Verenigd Koninkrijk.

Wanneer de reeks bij ons van start gaat, is nog niet geweten.


Het nieuws werd op Instagram bekendgemaakt door Holly Hagan, die er van het prille begin bij was. 'We zijn terug, met een gloednieuwe reeks waarin we laten kijken in onze echte levens', schrijft zij erbij. 'We hebben de Jägerbommen en juwelen ingeruild voor baby’s, zaken en alles daartussenin.'

'Geordie Shore' startte in mei 2011 als antwoord op het Amerikaanse 'Jersey Shore'. In beide realityseries staat een groep jongeren met een eerder losbandige levensstijl die enkele weken samenwoonden centraal. Die reeks loopt overigens nog steeds: het negentiende seizoen, met bijna een compleet gewijzigde cast, werd eerder dit jaar uitgezonden op MTV.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers