Robbie Williams niet op MTV Music Awards

zaterdag 31 oktober 2009

Robbie Williams heeft zijn aanwezigheid op de uitreiking van de MTV European Music Awards volgende donderdag afgezegd. Williams schrijft op zijn website dat hij niet zal kunnen optreden omdat het niet in zijn schema past.

Robbie Williams werkt hard aan een comeback. Op maandag 9 november zal ‘Reality Killed The Video Star’, overduidelijk een kritiek op MTV en aanverwanten, in de rekken van de platenzaak liggen. De eerste single ‘Bodies’ ging aan het album vooraf en lijkt een dikke hit te worden.

De voorbije drie jaar leek het met Williams de verkeerde richting uit te gaan ten gevolge van een medicijnenverslaving. Nu lijkt het weer helemaal beter te gaan met hem: onlangs bracht zijn nieuwe single in de Britse versie van ‘X Factor’ en werd een optreden van hem vertoond in 200 bioscopen in 23 verschillende landen.

De MTV European Music Awards zullen hem dus moeten missen dit jaar, maar ondermeer Foo Fighters, Tokio Hotel en U2 zullen er wel bij zijn op 5 november in Berlijn. Robbie Williams is genomineerd voor een Award in de categorie Beste Mannelijke Artiest.

Bron: De Redactie


 

 

 

 

 

 

 

 

 




Lees ook:
Jay-Z en Robbie Williams op 'MTV Europe Music Awards 2009'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers