Taylor Swift, Muse en No Doubt treden op tijdens '2012 MTV EMA'

dinsdag 2 oktober 2012

MTV maakte vandaag de eerste performers bekend voor de '2012 MTV EMA'. Drie van de meest populaire pop- en rockartiesten ter wereld zullen in Duitsland op het podium verschijnen.

Wereldster Taylor Swift – wiens single 'We Are Never Ever Getting Back Together' tijdens de eerste week na de release al op nummer 1 stond in de iTunes charts in 32 landen – zal voor het eerst optreden tijdens de MTV EMA. De rockers van Muse, van wie het laatste album in 19 landen op nummer 1 stond en die meer dan 15 miljoen platen hebben verkocht, keren terug naar het podium van de MTV EMA en brengen nummers uit hun zesde studioplaat 'The 2nd Law,' die deze week uitkwam. Na het succes van hun eerste nieuwe plaat in 11 jaar tijd, 'Push and Shove' keert No Doubt met hun Californische ska terug naar Europa tijdens de EMA-festiviteiten.
 
Deze 19de jaarlijkse awarduitreiking wordt gepresenteerd door supermodel Heidi Klum, die hier geboren en getogen is. De show wordt live uitgezonden vanuit de historische  Festhalle van Frankfurt op zondag 11 november om 21u CET* op MTV wereldwijd.
 
Taylor Swift: 'Ik ben zo verheugd om naar Frankfurt te komen en voor het eerst op te treden tijdens de MTV EMA! Mijn fans zijn erg belangrijk voor mij en ik weet dat mijn Duitse fans er bij zullen zijn! Laat de MTV EMA maar komen!'
 
'We kijken er echt naar uit opnieuw op te treden tijdens de MTV EMA. We werken aan een special act om ‘The 2nd Law’ volledig tot zijn recht te laten komen!', aldus Muse.

No Doubt: 'Frankfurt! We kunnen nauwelijks wachten! Het is even geleden maar maak je klaar om te rocken! Tot tijdens de 2012 MTV EMA!'


TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo FOX logo

Atwaters werelden komen samen wanneer er een kind omkomt in zijn gebouw in Burnside. Atwater en zijn vader Lew moeten tegen wil en dank samenwerken aan deze gruwelijke zaak.

'Chicago P.D., om 21.00 uur op FOX.'

Dossiers