The Gang is Back Together: 'LA CASA DE PAPEL' part 3

vrijdag 26 oktober 2018

Dit keer is het veel meer dan gewoon een overval... De inzet is hoger dan ooit nu nieuwe leden zich aansluiten bij de bende.

Netflix maakt bekend dat de productie van 'La Casa de Papel Part 3' gestart is. Het derde deel zal wereldwijd te zien zijn in 2019. In een first-look video, op de tonen van het iconische 'Bella Ciao', zien we enkele bekende gezichten terug, samen met nieuwe cast members zoals Hovik Keuchkerian ('Bogota'), Najwa Nimri ('Alicia'), Fernando Cayo ('Tamayo') en Rodrigo de la Serna ('The Engineer').


De terugkerende cast bestaat uit Úrsula Corberó ('Tokio'), Álvaro Morte ('The Professor'), Jaime Lorente ('Denver'), Miguel Herrán ('Rio'), Darko Peric ('Helsinki'), Alba Flores ('Nairobi'), Esther Acebo ('Estocolmo'), Itziar Ituño ('Raquel Murillo'), Enrique Arce ('Arturo') Kiti Mánver ('Mariví'), Juan Fernández ('Coronel Prieto') & Mario de la Rosa ('Suarez'). We zien ze samen in de clip met de maker van de serie Álex Pina & de director Jesús Colmenar.

Een extra verrassing voor de fans: we zien ook 'Berlin' (Pedro Alonso) die op het einde van het tweede seizoen stierf.


'La Casa de Papel' werd de meest bekeken niet-Engelstalige serie, toen part 1 en 2 exclusief en wereldwijd beschikbaar werden op Netflix in 2018. De serie is geproduced door Vancouver Media. Netflix heeft recent ook bekend gemaakt dat ze een algemene deal hebben gesloten met de maker van de serie, Álex Pina.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers