'The Hills: New Beginnings' binnenkort op MTV

maandag 17 juni 2019

'The Hills' is back! Deze populaire serie heeft geschiedenis geschreven en keert eindelijk terug bij MTV. In 'The Hills: New Beginnings' geeft de groep originele castleden inzicht in hun luxe leven in Los Angeles.

Maar bij de groep sluiten met dit nieuwe begin ook nieuwkomers aan. Gezamelijk delen zij hun struggles en leren zij levenslessen over romantiek, succes en vriendschap. De avonturen van deze groep zijn vanaf zondag 30 juni wekelijks om 19.30 uur tijdens de vaste guilty pleasure avond te zien bij MTV.


Audrina Patridge, Brody Jenner, Frankie Delgado, Heidi Pratt, Jason Wahler, Justin 'Bobby' Brescia, Spencer Pratt, Stephanie Pratt en Whitney Port zijn de original cast members en zullen vergezeld worden met de nieuwkomers Brandon Thomas Lee en Mischa Barton.

We zetten ze nog een keer allemaal voor je op een rij:

Audrina Patridge
Brody Jenner
Frankie Delgado
Heidi Pratt
Jason Wahler
Justin “Bobby” Brescia
Spencer Pratt
Stephanie Pratt
Whitney Port
Brandon Thomas Lee
Mischa Barton

Wil je meer informatie en exclusieve content van 'The Hills: New Beginnings' bekijken? Volg dan @MTVNL @MTVBE.

'The Hills: New Beginnings' is geproducteerd door MTV en Evolution Media.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers