'The Hills: New Beginnings' op 30 juni in premiere in Nederland en België

dinsdag 9 april 2019

Op zondag 30 juni lanceert MTV de langverwachte docuserie 'The Hills: New Beginnings' in Nederland en België. Deze MTV-serie heeft het begrip 'reality-tv' voorgoed op de kaart gezet en heeft geschiedenis geschreven.

De realityserie over een groep welgestelde jongvolwassenen in Los Angeles was een enorm succes tussen 2006 en 2010. 'The Hills: New Beginnings' zal de originele castleden van 'The Hills' samenbrengen met enkele nieuwkomers. De groep zal met elkaar nieuwe hoofdstukken schrijven over relaties, romantiek en succes. 'The Hills: New Beginnings' gaat in Nederland en België op zondag 30 juni van start bij MTV en zal in bijna 180 landen wereldwijd worden uitgezonden.


De cast van 'The Hills: New Beginnings' bestaat uit original cast members Audrina Patridge, Brody Jenner, Frankie Delgado, Heidi Pratt, Jason Wahler, Justin 'Bobby' Brescia, Spencer Pratt, Stephanie Pratt en Whitney Port. Kaitlynn Carter, Jennifer Delgado en Ashley Wahler komen ook voor in de serie. Nieuw bij de groep zijn Brandon Thomas Lee en Mischa Barton.

Nog meer goed nieuws!
Vanaf zaterdag 1 juni zijn alle seizoenen van 'MTV The Hills' online te binge watchen via MTV.nl en MTV.be! Je komt de bank niet meer af...

'The Hills: New Beginnings' is geproduceerd door MTV en Evolution Media.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers