'The Witcher' bevestigd voor tweede seizoen

woensdag 13 november 2019
Foto: © coopr/Netflix 2019

Netflix maakt vandaag bekend dat de epische nieuwe fantasy serie 'The Witcher', gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks, een tweede seizoen krijgt.

De productie van het tweede seizoen, dat uit acht afleveringen bestaat, start begin 2020 in Londen. Het tweede seizoen van 'The Witcher' wordt in 2021 op Netflix verwacht.

Showrunner Lauren Schmidt zegt hierover: 'Ik ben zo enthousiast dat we, nog voordat kijkers zich op het eerste seizoen kunnen storten, al kunnen aankondigen dat we terugkeren naar The Continent en de verhalen van Geralt, Yennefer en Ciri en het geweldige werk van onze cast en crew voortzetten.'

In het tweede seizoen maken hoofdrolspelers Henry Cavill ('Mission Impossible - Fallout', 'Man of Steel') als Geralt of Rivia, Anya Chalotra ('The ABC Murders', 'Wanderlust') als Yennefer, en Freya Allan ('The Third Day', 'Into The Badlands') als Ciri opnieuw hun opwachting. De uitvoerend producenten van het tweede seizoen zijn Lauren Schmidt Hissrich, Tomek Baginski, Jason F. Brown, Sean Daniel, Mike Ostrowski, Steve Gaub en Jarosław Sawko.  Meer informatie over de regisseurs en overige castleden volgt op een later moment.

Over 'The Witcher'
'The Witcher', gebaseerd op de gelijknamige fantasy boeken, is een episch verhaal over familie en het lot. De eenzame monsterjager Geralt of Rivia probeert zijn plek te vinden in een wereld waar de meeste mensen slechter zijn dan de monsters die hij bestrijdt. Het noodlot brengt hem bij een machtige magiër en een jonge prinses die een gevaarlijk geheim met zich meedraagt. De drie zijn aan elkaar overgeleverd om hun weg door het onheilspellende ‘Continent’ te vinden.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers