Trailer Alert: 'The Walking Dead' S10A

zaterdag 20 juli 2019

Miljoenen fans van Daryl, Carol en Michonne kunnen nu eindelijk beginnen met aftellen naar de start van het tiende seizoen van 'The Walking Dead'.

Deze week is op San Diego Comic Con de startdatum bekend gemaakt én zijn de eerste beelden onthuld. Vanaf 7 oktober, terug op de maandag zorgt deze serie weer voor huiveringwekkende avonden!



'The Walking Dead' behoeft geen introductie, na 9 seizoenen is de serie nog steeds immens populair en kijken er miljoenen fans. Het nieuws dat het 10e seizoen op 6 oktober start in de VS is dan ook meteen wereldwijd opgepikt. De Nederlandse kijker ziet 'The Walking Dead' direct na Amerika en stemmen vanaf maandag 7 oktober wekelijks om 22.00 uur af op FOX.

'The Walking Dead' S10A is vanaf 7 oktober elke maandagavond om 22.00 uur te zien op FOX.

Marathon S9
Om het geheugen op te frissen is er op 6 oktober om 20.00 uur de marathon van seizoen 9B (aflevering 9 tot en met 16) te zien op FOX, met aansluitend de allereerste aflevering van seizoen 10.

Persbericht The Walt Disney Company Netherlands
http://www.foxtv.nl
FOXTV
foxtv

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers