Tygo Gernandt wordt stem van nieuw Comedy Central-kanaal: Komedie Kanaal

donderdag 31 maart 2016

Comedy Central begint een nieuw, volledig gedubd kanaal in zowel Nederland als BelgiŽ: Komedie Kanaal, waar populaire Comedy Central shows zoals 'How I Met Your Mother' (Hoe ik je moeder ontmoet heb), South Park (Zuid Park), American Dad (Amerikaanse vader), Bob's Burgers (Bob's Broodjes), Modern Family (Moderne familie) in het Nederlands en Vlaams te zien zijn.

Alle shows worden voor dit kanaal nagesynchoniseerd. Uit onderzoek van de Amerikaanse culturele professor L.A. Guage is gebleken dat kijkers van comedy grappen het beste begrijpen en het hardste lachen wanneer dit in hun moedertaal is. De meerderheid van de Nederlandse en Vlaamse respondenten hebben in dit onderzoek aangegeven dat hun voorkeur uitgaat naar programma's in hun eigen taal. Acteur Tygo Gernandt wordt één van de belangrijkste stemmen in de gedubde shows en zal in ieder geval de stem van Eric Cartman in 'South Park' vertolken.


Tygo Gernandt kan niet wachten om aan de slag te gaan voor Komedie Kanaal en vooral niet om zijn stem aan Eric Cartman uit South Park te verlenen: 'Hoe vet is het om Eric Cartman te mogen doen, het is zo tof. Ik heb best wel veel stemmen gedaan in tekenfilms, en ik vind dit het leukste wat er is. Maar South Park, man, dit is echt zo te gek!'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers