Voorlopig nog steeds geen 'Friends'-reünie

zondag 9 augustus 2020

De comeback van de populaire Amerikaanse sitcom 'Friends' loopt alweer vertraging op. Normaal gezien zou de aflevering deze maand opgenomen worden, maar het coronavirus strooit helaas weer roet in het eten.

HBO Max laat weten dat het erg jammer is, maar dat ze onmogelijk de evolutie van de maatregelen kunnen voorspellen. Uitstel is volgens het bedrijf de enige keuze. Normaal gezien zou de special beschikbaar zijn vanaf de start van streamingdienst HBO Max in september, maar de fans moeten dus nog even geduld uitoefenen. 'Uitstel is echter geen afstel', besluit HBO Max.

Bron: Het Laatste Nieuws


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers