Wie wordt D… SpongeMaster van 2018?

zaterdag 1 september 2018

Speciaal voor de ultieme Spongebob fans heeft Nickelodeon een bijzondere game in het leven geroepen: SpongeMaster!

Iedere schooldag in September kunnen kinderen, tussen 17.00 uur en 18.00 uur, tijdens de uitzendingen van Spongebob op Nickelodeon, live meespelen met SpongeMaster. In de game moeten ze vragen over Spongebob zo snel mogelijk goed beantwoorden. Zo verzamelen de deelnemers punten om de winnaar van de dag te worden. De dagwinnaar ontvangt een leuke prijs! Aan het einde van de maand September wordt uiteindelijk bekend wie de meeste punten heeft verzameld en de winnaar van het spel is: de SpongeMaster!

De deelnemende kids maken iedere dag kans op een dagprijs, maar des te meer je meespeelt, des te meer je kans maakt om tot SpongeMaster gekroond te worden. De winnaar wint 1 minuut gratis winkelen bij Toy Champ. Het verslag over de winkelminuut is ook te zien op de Nickelodeon Play App.

In de meer dan 16 jaar dat Nickelodeon Spongebob uitzendt in Nederland en België is Spongebob al meer dan 30.000x uitgezonden. Er zijn dus een groot aantal kijkers die over een flinke kennis van de serie beschikken. En wat is er leuker dan die kennis te testen? In SpongeMaster komen zowel hele makkelijke als hele specifieke vragen voorbij, zodat het leuk is om te spelen voor zowel de incidentele kijker als de superfan.

Speel SpongeMaster nu via de Nickelodeon Play App! Kijk, speel en win met SpongeMaster, elke schooldag om 17.00 uur op Nickelodeon!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers