Wilde avonturen in 'Ex on the Beach: Double Dutch' op MTV

zaterdag 9 juni 2018

Het feest is in volle gang, maar de Tablet Of Terror weet de boel weer flink te verstoren. Elodie krijgt er inmiddels 'zieke errors' van in haar hoofd.

Misschien was Tablet of Error in haar geval een betere naam geweest...


Uiteraard wordt er daarna weer door gefeest, natuurlijk met een drankje. Dit zorgt ervoor dat het er behoorlijk wild aan toe gaat.

De ochtend na een wild feestje à la 'Ex on the Beach: Double Dutch' heb je gegarandeerd hoofdpijn. Channah legt even haarfijn uit hoe dat voelde...

De deelnemers mogen eindelijk de villa even verlaten voor een uitstapje en Alex voelt zich toch wel weer aangetrokken tot Geneviève. Ze hebben een haat-liefde relatie en dat vindt hij toch best moeilijk.

Wil je weten wie er uiteindelijk met elkaar in bed belanden en of bij Alex en Geneviève meer sprake is van haat of liefde? Kijk dan a.s. zondag om 22.00 uur naar de zesde aflevering van 'Ex on the Beach: Double Dutch' op MTV en daarna op MTV.nl en in de MTV Play App.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers