YouTubers Mark Hoekx en Royalistiq coachen Jong YouTube talent in 'De Viral Fabriek'

zaterdag 6 oktober 2018
Foto: Nickelodeon - © Viacom Benelux 2018

Dit najaar krijgt nieuw, jong Youtube-talent weer de kans om gecoacht te worden door de populairste YouTubers van dit moment in het Viacom/Nickelodeon programma 'De Viral Fabriek'.

Tijdens de afleveringen volgen we de deelnemers die, onder leiding van hun coach, een video maken met maar één doel: viral gaan! Onder leiding van 8 van de grootste YouTubers van Nederland en België gaan kids de strijd met elkaar aan.

'De Viral Fabriek' wordt gepresenteerd door Nienke van Dijk en Vlaamse co-host Jasper Publie. De Vlaamse YouTube sterren Morgane Eyletten en Just Jade coachen de deelnemende kids, samen met hun Nederlandse collega's: Mark Hoekx, Royalistiq, Cromotag, Femke Meines, Jill en Bokado. Just Jade komt zelfs weer terug voor het tweede seizoen!

De strijd gaat online verder
Na de TV-uitzending gaat de strijd online verder wanneer de deelnemers hun vlog op het Nickelodeon YouTube-kanaal plaatsen, waar de winnaar van de week bepaald wordt door het aantal likes op de video door de kijkers. Hierna strijden de winnende kids per aflevering tegen elkaar tot de grote live finale. De prijs? Een professioneel camerapakket en een professionele YouTube-training om zo hun eigen kanaal op te bouwen.

Vorig seizoen haalde 'De Viral Fabriek' meer dan 2 miljoen views op YouTube. Dit aankomende seizoen start weer met een aantal veelbelovende duels tussen de YouTube sterren, met de allereerste aflevering op 7 oktober waarin de coaches en kids leren elkaar kennen! Vervolgens gaan de battles van start:

Aflevering 2 (zondag 14 oktober): Jill tegen Mark Hoekx
Aflevering 3 (zondag 21 oktober): Royalistiq tegen Femke Meines
Aflevering 4 (zondag 28 oktober):  Cromotag tegen Morgane Eyletten
Aflevering 5 (zondag 4 november): Bokado tegen Just Jade

Daarna vinden de halve finales plaats en op zondag 2 december vindt de spannende live finale plaats om 18.00 uur.

TikTok!
Nieuw dit seizoen is het TikTok-duo Sara Dol (1,4 miljoen TikTokfans) en Casper Feddema (240.000 TikTokfans). Zij dagen ons presentatie duo Nienke en Jasper uit voor een echte TikTok-challenge: meer dan 40.000 likes halen met 7 video’s. Het verliezende duo moet in de finale op 2 december een vieze opdracht doen. Wie redt die +40.000 likes?

'De Viral Fabriek', vanaf zondag 7 oktober iedere zondag om 18.00 uur op Nickelodeon. Meteen na de uitzending kun je de viral video’s van de deelnemers bekijken op het YouTube kanaal van Nickelodeon.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers