Zorgen voor 'Friends'-acteur

donderdag 29 augustus 2019

Het gaat niet zo goed met Matthew Perry, wereldberoemd als Chandler Bing uit 'Friends'. Hij is in niets meer de populaire acteur die hij ooit was. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Volgens zijn entourage heeft Perry geen vaste verblijfplaats meer, maar verblijft hij in een hotelkamer of het ziekenhuis. Bovendien zou zijn alcoholprobleem weer de kop opsteken en hebben veel vrienden hem laten vallen.

Eerder deze week werd hij gespot door Amerikaanse paparazzi en zag hij er blijkbaar uit als een verwaarloosde zwerver. Het feit dat hij op straat verschijnt, is opmerkelijk want volgens zijn omgeving sluit hij zich al maanden op in een hotelkamer. Die verlaat hij enkel om zich te laten opnemen in het ziekenhuis. Eerder al had had Perry last van een gastro-intestinale perforatie, waarbij een gat in de maag of darm ontstaat. Die ontstond wellicht door een teveel aan alcohol. Hoewel de acteur zich in het verleden al drie keer liet opnemen in een afkickcentrum, zou hij tegenwoordig weer aan het drinken zijn.

'Meestal zien we hem in de VIP-bar, waar hij een heel aantal glazen alcohol tot zich neemt', aldus een medewerker van het hotel waar Matthew Perry verblijft. 'Hij is volledig in zichzelf gekeerd, lijkt afwezig en ziet er niet gezond uit.'

Bovendien heeft hij geen films, series of andere projecten in het vooruitzicht en ook op liefdesgebied blijft het stil. Het is duidelijk dat het niet goed gaat met Matthew Perry, die op zijn hoogtepunt 1 miljoen dollar per aflevering van 'Friends' verdiende.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers