Cartoon Network maakt zich klaar voor vierde seizoen van hitserie 'Ben 10'

donderdag 10 januari 2019

Cartoon Network breidt de wereld van Ben 10 uit met een vierde seizoen om 'Heldentijd'" naar een gloednieuw niveau te tillen.

Ben, zijn nichtje Gwen en Opa Max reizen in seizoen vier af naar enkele van ’s werelds populairste bestemmingen waaronder Italië, Japan en Mexico. Ben ontdekt een speciale sleutel die zijn geliefde Omnitrix verbetert door 'Omni-Kix' pantserverbeteringen toe te voegen aan zijn aliens, zodat hij krachtiger wordt tijdens de actie. Dit gloednieuwe seizoen bouwt verder aan de wereldwijde fanbase met nieuwe alien transformaties, heftige gevechten met slechteriken en meer en wordt begin 2020 verwacht voor de wereldwijde première.


Het derde seizoen, dat op 11 maart 2019 in première gaat, bevat nieuwe aliens, voertuigen en schurken, waaronder een nieuw personage genaamd Kevin 11 die dient als Ben's 11-jarige rivaal. Kevin 11 ontwikkelde de Anti-trix, een aangepaste versie van Ben zijn Omnitrix die hij kan activeren om alternatieve versies van Ben’s heroïsche aliens te maken. Fans kunnen Ben ook volgen op overzeese expedities als hij en zijn familie aan boord gaan van de nieuwe Omni-heli om te reizen naar Azië, Europa en Zuid-Amerika. Seizoen drie gaat op Cartoon Network in première op 11 maart 2019 om 20.35 uur en is iedere doordeweekse dag te zien.

'Ben 10' werd wereldwijd door 182 miljoen personen bekeken met 56 miljoen kinderen die de show in het derde kwartaal van 2018 bekeken hebben. De show is geproduceerd door Cartoon Network Studios en gecreëerd door Man of Action Entertainment ('Big Hero 6', 'Generator Rex'), met John Fang ('Mixels', 'Generator Rex') als uitvoerend producent.

Persbericht Media Tornado/Cartoon Network 2019
http://www.cartoonnetwork.nl
Meer artikels over Cartoon Network NL

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers