Versterking directie Talpa Network

dinsdag 11 juni 2019

Talpa Network heeft Menno Koningsberger benoemd tot Managing Director Marketing en Paul Römer tot Managing Director Radio en Televisie.

Talpa Network is sinds haar lancering in november 2017 constant in beweging, heeft haar bedrijven- en merkenportfolio sterk uitgebreid en richt zich op alle consumenten in Nederland. De benoemingen luiden een volgende fase in de ontwikkeling van de onderneming in. Menno Koningsberger wordt verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten binnen Talpa Network en Paul Römer wordt verantwoordelijk voor de radio- en televisiemerken van Talpa Network.


Menno Koningsberger is sinds 2015 Algemeen Directeur Radio bij Talpa Network, eerder was hij Algemeen Directeur van radiostation Qmusic en bekleedde hij Marketing- en Sales directiefuncties bij internationale concerns. Paul Römer was de afgelopen zeven jaar Algemeen Directeur van de NTR en vervulde daarvoor onder meer bestuursfuncties bij John de Mol Producties en Endemol.

CEO Peter de Mönnink zegt over de benoemingen: 'Ik verheug me op de samenwerking met Menno en Paul. Beiden behoren tot de top in hun vakgebied. Zij begrijpen de Nederlandse mediamarkt in volle context, zijn altijd gericht op de merkbeleving van de klant en weten teams tot topprestaties te inspireren. Die ervaring is van grote waarde voor de verdere ontwikkeling van de Talpa Network organisatie en ons aanbod aan consument en adverteerder.'

John de Mol voegt hieraan toe: 'Menno en Paul ken ik als bekwame, bevlogen vakgenoten die de onderste steen boven halen om de klant kwaliteit te kunnen leveren. Naast een schat aan ervaring hebben ze de leiderschapskwaliteiten om organisatie breed verbindingen te slaan en om ons product- en dienstenaanbod naar een volgend niveau te brengen. Ik ben blij dat Menno zijn kwaliteiten Talpa Network breed wil aanwenden en vind het erg leuk om weer met Paul samen te werken, twaalf jaar na Endemol.'

Persbericht Talpa Network
http://www.talpanetwork.nl

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers