12,5 miljoen Amerikaanse kijkers voor Peter R. de Vries

donderdag 7 februari 2008

De ABC bracht de reportage van Peter R. de Vries in een negentig minuten durende uitzending in het programma 20/20 en werd afgelopen maandagavond vanaf 21.30 uur uitgezonden. De special is door gemiddeld 12,5 miljoen Amerikanen gezien en tussen 10.00 uur en 10.30 uur waren dat er bijna 14 miljoen (13,84).

H


et marktaandeel bij 'households and adults' bedroeg gemiddeld 10,5 procent met 12 procent tussen 10.00 uur en 10.30 uur. De uitzending over Natelee leverde ABC een opvallend hoger aandeel op vergeleken vorige uitzendingen en het zendergemiddelde van ABC, dat vorige week 6 procent bedroeg. De reportage had vooraf concurrentie van de Super Bowl en op maandag van de voorbeschouwingen van Super Tuesday.

Gisteravond is een team van Peter R. de Vries, misdaadverslaggever in de Verenigde Staten aangekomen voor een bezoek aan een aantal televisieprogramma's. Peter R. de Vries is uitgenodigd door de ABC-show Goodmorning America. Ook is hij te zien in Larry King Live (CNN) en het programma Inside Edition. Larry King Live wordt donderdagavond op CNN US uitgezonden en is in Nederland te zien op vrijdagochtend om 11.00 uur op CNN International.

bron: Nielsen Media Research

DOSSIER: Peter R. de Vries - zaak Natalee Holloway

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers