'Undercover Billionaire' nieuw op Discovery

maandag 12 augustus 2019

Is rijk worden een kwestie van geluk of van het zetten van de juiste stappen? Wat als miljonairs helemaal opnieuw zouden moeten beginnen? Zou het ze dan weer lukken?

Het unieke programma 'Undercover Billionaire' gaat dit uitvinden in een ultieme test. Een bekende miljardair gaat undercover om in 90 dagen een miljoen te verdienen, vanuit het niets. Hij zorgt dat hij niet herkenbaar is, maakt geen gebruik van zijn netwerk en heeft een ‘startkapitaal’ van slechts 100 dollar. Hiermee begint hij een compleet nieuwe business dat zich toelegt in het brouwen van speciaal bier. Hij vergaart hiervoor een groep mensen om zich heen die de business na die 90 dagen van hem over kunnen nemen.

Als het bedrijf op dat moment geen 1 miljoen waard is, investeert hij het bedrag uit zijn eigen vermogen. Een gewaagde test, waarbij hij dus niet alleen 1 miljoen dollar eigen geld op het spel zet, maar ook zijn reputatie als succesvolle ondernemer. Kan hij zijn zakelijke strategieën ook toepassen op een hele andere business? Slaagt hij erin om opnieuw miljonair te worden in 90 dagen? En wat kunnen wij daarvan leren?

'Undercover Billionaire', vanaf dinsdag 13 augustus om 21.30 uur op Discovery.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers