De familie Pos terug bij RTL 4 met 'Vamos Met De Familie Pos'

maandag 12 februari 2018
Foto: RTL 4 - © RTL 2018

Vanaf woensdag 2 mei is het weer genieten met en van de familie Pos. Na hun avonturen in 'Helemaal Het Einde!' en het opbouwen van hun wijnimperium is het tijd voor vakantie.

Ilona en Stephan hebben daarom het plan gemaakt om met hun kroost op roadtrip door Zuid-Amerika te gaan, het continent van hun nieuwe vaderland Chili.

Stephan Pos: 'We waren al even van plan om een roadtrip te maken en nu de jongens drie maanden vrij zijn, kan het eindelijk. We hebben onze vakantie gemeld bij de producent en RTL en die vonden het leuk genoeg om er een programma van te maken.' Ilona: 'De naam van onze trip heeft Steef bedacht: 'Vamos Met De Familie Pos'. Ja, je kan het je niet indenken, maar wij zijn heel creatief, hahaha!.' Vamos Met De Familie Pos’ is vanaf woensdag 2 mei in zes afleveringen te zien bij RTL 4.

Ilona en Stephan hebben ieder wel een heel ander beeld van de vakantie. Zo wil Stephan het liefst stoere dingen doen met Bjorn en Tygo terwijl Ilona graag bij het zwembad ligt te nippen aan een overheerlijk glas bubbels. Dus wie doet er water bij de wijn? Vast staat dat de trip begint met een reis van Chili naar Argentinië én dat Brazilië, Colombia en Peru niet mogen ontbreken. 

'Vamos Met De Familie Pos' wordt geproduceerd door Talpa Producties.

'Vamos Met De Familie Pos', vanaf woensdag 2 mei om 21.30 uur op RTL 4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers