Tweede voorronde Gouden Televizier-Ring 2018 gestart

dinsdag 13 februari 2018

Weinig dingen zijn leuker dan stemmen. Gelukkig kan dat nu weer in de tweede kwalificatieronde voor de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2018. De kijker mag in deze ronde vijf programma's en series kwalificeren voor de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2018.

Dit is dus een dot van een kans om je favoriete tv-programma een heel eind in de richting van de belangrijkste tv-prijs van Nederland te helpen. De stemming loopt tot 28 februari 10.00 uur, op de website van Televizier.

Regels
De regels zijn als volgt: je kunt alleen op Nederlandse programma’s stemmen die zijn uitgezonden van 1 november 2017 tot 1 februari 2018 op een landelijke zender en die in ieder geval een keer meer dan 500.000 kijkers trokken. De top-5 krijgt automatisch een plek op de selectielijst van de grote verkiezing in september van dit jaar. De Gouden Televizier-Ring wordt uitgereikt in oktober van dit jaar.

Selectielijst
Na deze kwalificatieronde hebben we nog twee rondes te gaan voor de selectielijst van de Ring vol is. Die zijn in mei en juli/augustus. In eerste voorronde kregen de volgende vijf programma’s de meeste stemmen (in alfabetische volgorde):

1. Flikken Rotterdam (Avrotros)
2. Het geheime dagboek van Hendrik Groen (Omroep MAX)
3. Hotel Romantiek (KRO-NCRV)
4. Ilse’s veranda (Avrotros)
5. Penoza (KRO-NCRV)

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers