Bekende Nederlanders gaan strijd met elkaar aan in muzikale spelshow

woensdag 13 maart 2019

In 'Platenbazen' wordt de muziek- en artiestenkennis van BN'ers getest. De show wordt gepresenteerd door 538-dj Wietze de Jager en YouTuber Nesim Najih, die versterking krijgen van muzikale vrienden.

Onder anderen Mr. Polska, Tony Junior, Samantha Steenwijk, Josylvio, Lange Frans, Jessie Jazz, Vinchenzo, Mike Williams en Maradonnie zullen er alles aan doen om naar huis te gaan als ultieme 'Platenbazen'! De show is iedere dinsdag om 16.00 uur te zien op YouTube en vrijdag om 21.00 uur op TV 538.


Wietze de Jager: ''Platenbazen' is een echte muzikale strijd waarin we muziek- en artiestenkennis van de teams en onszelf testen, maar daar blijft het niet bij! We kijken ook hoe het is gesteld met de gouden keeltjes in een hilarische 'Karaopening' waarin de kandidaten zich zingend voorstellen, in de spannende finaleronde moeten ze nummers afmaken door mee te zingen. Het was voor mij persoonlijk ook weer een bevestiging dat er echt geen zangcarrière in zit. En ik zou het Nesim ook niet aanraden...'

Nesim Najih: 'Wietze en ik zijn aan elkaar gewaagd en hebben tijdens de opnames super veel gelachen. Muziek is natuurlijk leuk, maar winnen net iets meer. Alle teamleden hebben kennis van muziek en dat zorgt voor een fanatieke onderlinge strijd! De straf voor de verliezer is zowel grappig als pijnlijk: zij moeten in een extra ronde een nummer karaoke zingen onder stroom.'

TV 538
Met de programma’s op de YouTube -kanalen en TV 538 creëert 538 unieke muziek- en entertainment formats die aansluiten op wat er te horen en beleven is op Radio 538. De programma's '2 Days', 'Echt Gezegd!?', 'Game Caves', 'Cashen of Flashen', 'Lovers x Haters', 'De Laatste', 'Track Checker', 'Release Reacties', 'Music Memories' en '538 On Set' zijn de afgelopen twee jaar gelanceerd. De '538 Ochtendshow', 'De Coen en Sander Show', de avondshow van Daniel Lippens en 'Weekend Wietze' worden ook uitgezonden op TV 538.

TV 538 is te zien via o.a. Ziggo, Caiway, T-Mobile, Tele2, Delta en NLziet op kanaal 538. Alle series zijn te zien op de YouTube kanalen van 538.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers