Derde kwalificatieronde Gouden Televizier-Ring 2019 begonnen

dinsdag 14 mei 2019

De stembussen voor de derde kwalificatieronde van de Gouden Televizier-Ring 2019 zijn geopend! Tot 29 mei kan iedereen weer stemmen op de programma's die het afgelopen kwartaal op televisie waren. De 5 populairste gaan door naar de grote finale.

We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk deze kwalificatieronde is. Programma’s die nu niet voldoende stemmen krijgen, maken geen kans meer op de Gouden Televizier-Ring. Stemmers kunnen ditmaal kiezen uit alle programma’s die tussen 1 februari 2019 en 30 april 2019 zijn uitgezonden. Welke programma’s zijn in de derde ronde populair? Dat beslist de stemmer via www.televizier.nl/ring. De stembussen sluiten op 29 mei 2019 om 10.00 uur.


Reglement
De Gouden Televizier-Ring verkiezing bestaat uit vier voorrondes, waarin telkens vijf programma’s worden gekozen. Na vier rondes geeft de redactie van Televizier vijf wildcards weg, dus zijn er 25 kanshebbers in totaal. Niet elke uitzending mag meedoen, want er zijn een paar regels om rekening mee te houden, zie hiervoor ons reglement op https://www.televizier.nl/televizier-ring/reglement-gouden-televizier-ring-2019.

Huidige top 10
In de eerste ronde gingen de meeste stemmen naar (op alfabetische volgorde): 'Beste Zangers' (AVROTROS), 'Beter laat dan nooit' (RTL 4), 'Expeditie Robinson'/'Eilandpraat' (RTL 5), 'Ik weet wie je bent' (KRO-NCRV) en 'Klem' (BNNVARA). In de tweede ronde scoorden 'Frans Bauer in China' (AVROTROS), 'Heel Holland bakt' (Omroep MAX), 'Het Rotterdam project' (RTL4), 'Paleis voor een prikkie' (SBS6) en 'Rail away' (EO).

Persbericht Televizier-Ring
http://www.televizier.nl/ring

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers