Kijkcijfers: 'Temptation Island 2019' goed gestart bij RTL 5

vrijdag 15 februari 2019

Donderdagavond werd de aftrap van het nieuwe seizoen 'Temptation Island' op RTL 5 bekeken door 586.000 Nederlanders. Ook vorig jaar keken ongeveer evenveel mensen naar de verleidingsshow.

Later op het seizoen stegen de kijkcijfers van 'Temptation' vorig jaar nog door naar 635.000. Diezelfde trend wordt ook dit jaar weer verwacht.


NPO 1 is de winnaar van de avond met 6 programma's in de top 10 en 10 titels in de dag top 25. Het 'Journaal 20.00 uur' werd het meeste bekeken, gevolgd door 'De Wereld Draait Door'. 'Jinek' en de fictieserie 'Oogappels' boeken ook weer een mooi resultaat. 'Goede Tijden, Slechte Tijden' haalt 840.000 kijkers en 'Hart van Nederland' is het enige SBS6-programma in de kijkcijferlijst van donderdag 14 februari.

Bron: SKO

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers