Sarah Bakker en Kevin van Arnhem voelen lijsttrekkers aan de tand in 'PowCast Politiek'

vrijdag 15 september 2023
Foto: © PowNed 2023

Met nog 9 weken te gaan tot de Tweede Kamerverkiezingen, lanceren politiek verslaggeefster voor PowNed Sarah Bakker en politiek redacteur Kevin van Arnhem de verkiezingspodcast 'PowCast Politiek'!

Wekelijks voelt het duo een lijsttrekker of ander kopstuk uit Den Haag aan de tand over de verkiezingsstrijd, politieke ambities en de laatste Binnenhof-juice. Uitdagend, met een knipoog en met vragen die je niet hoort te stellen! Iedere zaterdag op het YouTube-kanaal van PowNed.


Elke aflevering van 'PowCast Politiek' volgt strikte spelregels: niet om de hete brij draaien, geen lange antwoorden, en vooral geen ontwijkende antwoorden. Gasten die deze regels overtreden, worden geconfronteerd met een rode buzzer.

In de eerste aflevering is Caroline van der Plas, lijsttrekker van de BoerBurgerBeweging, te gast. Hoe kijkt zij terug op 13 jaar Rutte? Sinds Pieter Omtzigt met zijn eigen partij aan de verkiezingen meedoet, is de BBB aanzienlijk gezakt in de peilingen. Hoe erg baalt ze dat Pieter niet bij haar partij zit? En wat heeft de BBB eigenlijk te bieden voor jongeren?

Andere politieke kopstukken die de komende weken aanschuiven zijn o.a. Dilan Yesilgöz (VVD), Rob Jetten (D66), Joost Eerdmans (JA21), Henri Bontenbal (CDA), Wybren van Haga (BVNL) en Thierry Baudet (FVD).

'PowCast Politiek' is vanaf zaterdag 16 september wekelijks te zien op het YouTube-kanaal van PowNed.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Frits, Ad, Henny, Edwin en Estavana zijn in Nepal, waar de groep van de ene verbazing in de ander valt. De reisleidster heeft geregeld dat de mannen gaan 'riksja rijden' door het drukke centrum van Kathmandu. Het verkeer is chaotisch en Frits krijgt een botsing. Tijdens een klankschaalsessie krijgt Estavana de slappe lach en valt Ad in slaap. Samen praten ze over het unieke karakter van Ad en wat hij heeft meegekregen van zijn ouders. Als de groep een openbare lijkverbranding bezoekt, krijgt Estavana het te kwaad.

'Beter Laat Dan Nooit', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers