Suzanne Bosman leidt 'EenVandaag'-verkiezingsdebat

zondag 17 februari 2019

In het 'EenVandaag'-verkiezingsdebat staan ze lijnrecht tegenover elkaar; de vier grootste regeringspartijen en de vier grootste oppositiepartijen. Twee dagen voor de Provinciale Statenverkiezingen kruisen de Tweede Kamer-fractieleiders van VVD, CDA, D66, ChristenUnie, GroenLinks, PVV, SP en PvdA de degens over actuele thema's als duurzaamheid, pensioenen en de samenleving.

Behoudt het kabinet Rutte III zijn meerderheid in de Eerste Kamer? Het EenVandaag-verkiezingsdebat wordt op maandag 18 maart uitgezonden bij AVROTROS op NPO 1 en wordt geleid door Suzanne Bosman.


Het 'EenVandaag'-verkiezingsdebat is een samenwerking met de Rotterdamse studievereniging EFR en wordt live uitgezonden vanuit de aula van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na afloop van het debat hebben aanwezigen de gelegenheid om de politici vragen te stellen. Dit onderdeel wordt live uitgezonden op de Facebookpagina van 'EenVandaag'.

Het 'EenVandaag'-verkiezingsdebat, maandag 18 maart om 18.15 uur bij AVROTROS op NPO 1.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers