Nieuwe beelden en trailer van FOX-serie 'Clarice'!

donderdag 17 juni 2021

In 'Clarice' volgen we het nooit eerder vertelde persoonlijke verhaal van FBI-agent Clarice Starling wanneer ze in 1993 terugkeert naar het veld, ongeveer een jaar na de gebeurtenissen uit 'The Silence of the Lambs'.

In de nieuwe serie keert Clarice Starling terug om seriemoordenaars en zedendelinquenten op te sporen. Clarice's onverweerbare maar kwetsbare moed geeft haar een innerlijke kracht die monsters en gekken aantrekt. Haar complexe psychologische samenstelling, die voortkomt uit een moeilijke jeugd, stelt haar echter in staat om haar stem te vinden terwijl ze in een mannenwereld werkt en probeert te ontsnappen aan de familiegeheimen die haar haar hele leven hebben achtervolgd.



Kijk vanaf 5 juli, elke maandag naar een dubbele aflevering van 'Clarice' om 21.00 uur op FOX.

Persbericht FOX
https://www.foxtv.nl/

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers