TV Oranje en RADIONL zoeken 'Carnavalskneiter 2019'

maandag 18 februari 2019

Muziekzenders TV Oranje en RADIONL gaan op zoek naar de 'Carnavalskneiter' van 2019. Vanaf nu mogen de kijkers en luisteraars elf dagen lang via internet een stem uitbrengen op hun favoriete carnavalsnummer van dit jaar.

De stemming sluit op vrijdag 1 maart om 11.11 uur. Daarna wordt de '11 van Oranje' bekendgemaakt, waarvan de nummer één wordt uitgeroepen tot 'Carnavalskneiter 2019'. Vorig jaar viel deze eer te beurt aan de Gebroeders Rossig met het nummer 'Hallo Allemaal'.


Stemmen via internet
De stemmodule voor de '11 van Oranje' en de lijst met carnavalsliedjes waaruit dit jaar gekozen kan worden zijn te vinden op de websites www.tvoranje.nl en www.radionl.fm. Om een stem uit te brengen moet gebruik worden gemaakt van de zoekfunctie en even worden ingelogd. Er mag onbeperkt gestemd worden. De definitieve '11 van Oranje' wordt vrijdag 1 maart tussen 12.00 en 14.00 uur bekendgemaakt in de live uitzending van RADIONL en op de websites van RADIONL en TV Oranje. De complete '11 van Oranje' is bij TV Oranje te zien op vrijdag 1 maart vanaf 23.11 uur en zaterdag 2 maart vanaf 11.11 uur.

Over TV Oranje
TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en programma’s met muziek van eigen bodem. Iedere artiest kan zijn of haar clip insturen. Verder biedt de zender onder meer een dagelijkse Verzoekparade, tv-specials rond Nederlandse artiesten en de hitlijst Oranje Top 30.

Over RADIONL
RADIONL is een commerciële regionale radiozender die werd opgericht in maart 2005 door Nico Silvius. Het muziekaanbod bestaat voornamelijk uit Nederlandstalige muziek uit de regio met een volks karakter. RADIONL is via de ether te ontvangen op FM, via DAB, de RADIONL app en via een livestream op de website.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers