'Beachfront Bargain Hunt' nieuw op TLC

zondag 18 juli 2021

Hou je van zon, zee en strand? En is het je ultieme droom om aan de kust te wonen? Laat je inspireren door de stellen in 'Beachfront Bargain Hunt' die deze droom gewoon waarmaken.

Zij gaan op zoek naar een mooie plek langs de uitgestrekte kustlijn van de Verenigde Staten dat zoveel prachtigs te bieden heeft. Van de heuvelachtige kuststreken in Californië tot de fraaie stranden van North en South Carolina en van het zeezicht in het hoger gelegen Maryland tot de warmere stranden aan de zuidkust bij Texas en Alabama.


Sommige huizenkopers maken er helemaal een tropisch avontuur van door te verhuizen naar de Amerikaanse Maagdeneilanden in het Caribisch gebied, zoals Nicolette en Mike in de eerste aflevering die een huis zoeken op het eiland St. Thomas. Ze wonen er al vier jaar naar tevredenheid, maar willen nu een groter appartement zodat ze ook familie kunnen ontvangen.

Met een makelaar bezoeken ze drie fantastische huizen met elk hun eigen bijzonderheden. En wij mogen lekker met ze meekijken en meegenieten.

'Beachfront Bargain Hunt', vanaf maandag 19 juli t/m 30 juli om 17.00 uur op TLC.

Persbericht TLC
https://www.tlc.be/

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers