Disney+ onthult officiële trailer van 'Dat ene woord - Feyenoord'

maandag 19 juli 2021

Disney+ heeft maandag 19 juli - op de verjaardag van Feyenoord - de officiële trailer van 'Dat ene woord – Feyenoord' onthuld. In de trailer zijn de eerste beelden uit de 9-delige serie te zien en wordt de definitieve lanceringsdatum bekendgemaakt: 1 september 2021.

Vanaf die dag is 'Dat ene woord - Feyenoord' te zien onder het Star-label van de streamingservice. De Nederlandse serie is de eerste Europese Original productie voor Disney+.



'Dat ene woord - Feyenoord'
Feyenoord. Club van het volk, gelegen aan de Rotterdamse Maas maar met een supportersschare door heel Nederland. En ver daarbuiten. Voor het eerst in haar 113-jarige historie opent Feyenoord nu alle deuren. De club wordt van binnenuit gevolgd in het seizoen 2020/21, waarin het uiterste wordt gevraagd van de trainer, spelers, directie en de supporters. Terwijl de club worstelt met de enorme impact van de COVID19-crisis botst het heden met het verleden, in een zoektocht naar een betere toekomst. Unieke beelden uit onder andere de kleedkamer en boardroom brengen de club en alle hoofdrolspelers dichter bij het publiek dan ooit.

De eerste aflevering van de 9-delige serie is vanaf 1 september 2021 exclusief te zien op Disney+. Wekelijks verschijnt een nieuwe aflevering. 'Dat ene woord – Feyenoord' wordt geproduceerd door Lusus Media, in samenwerking met ESPN.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers