Stembus voor de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2019 is geopend

dinsdag 20 augustus 2019

De zomer loopt alweer bijna op zijn einde. Dat is het slechte nieuws. Het goede nieuws is dat de stembus voor de Gouden Televizier-Ring Verkiezing open is! Iedereen kan weer stemmen via Televizier.nl/ring.

Het afgelopen jaar koos tv-kijkend Nederland in vier kwalificatierondes 20 programma’s. De redactie van Televizier deed daar nog eens 5 programma’s bij, zodat de volledige lijst uit 25 titels bestaat. Na deze ronde zijn er nog drie programma’s over die op 9 oktober om de felbegeerde 54e Gouden Televizier-Ring zullen strijden. Maar die drie programma’s moeten nog wel gekozen worden. Dat gaat de komende vier weken gebeuren!


Televizier-Sterren
Naast de Gouden Televizier-Ring kan er ook worden gestemd op de Televizier-Sterren voor de beste presentator en presentatrice, de beste acteur of actrice, het talent van het jaar, digital impact en – voor het eerst – de beste online- videoserie. De Televizier-Ster voor het beste jeugdprogramma, voorheen de Gouden Stuiver, heeft een eigen stemprocedure via Televizier.nl/jeugd.

Spanningsbogen
Kunstenares Anneke Schat ontwerpt en maakt al meer dan veertig jaar de Gouden Televizier-Ring. Die van 2019 is wederom een prachtexemplaar en draagt de titel 'spanningsbogen'. Meer informatie over de 54e Gouden Televizier-Ring.

Wie gunt het publiek deze Gouden Televizier-Ring? Stemmen kan via Televizier.nl/ring. De stembussen zijn geopend tot 23 september.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers