Dramaserie 'Oogappels' over ouderstress en puberleed

woensdag 23 januari 2019

Sociale media, prestatiedruk, drugs, merkkleding, seks: de maatschappelijke druk op ouders om de opvoeding van hun pubers méér dan goed te doen, is voor veel mensen herkenbaar.

In de nieuwe BNNVARA-dramaserie 'Oogappels' volgen we vier verschillende gezinnen in een middelgrote Nederlandse stad. Hun kinderen zitten op dezelfde middelbare school. De ouders hebben allen zo hun eigen manier van opvoeden. Maar voor hen allemaal geldt dat ze de lat voor zichzelf én hun oogappels heel hoog leggen: het leven moet vooral perfect zijn!
De serie, geschreven door Roos Ouwehand, Frank Houtappels en Lex Passchier, is geregisseerd door Will Koopman, Antoinette Beumer, André van Duren en Zip Wertwijn en is van de makers van o.a. 'Gooische Vrouwen' en 'Divorce'.


De cast bestaat uit o.a. Bracha van Doesburgh (Fabie), Malou Gorter (Merel), Ramsey Nasr (Erik), Maryam Hassouni (Dina), Jeroen Spitzenberger (Tim), Eva Van der Gucht (Carola) en Mike Libanon (Marcel).

De inhoud van aflevering 1 op donderdag 24 januari
Terwijl Fabie alle ballen in de lucht probeert te houden, bereiden Merel en Erik zich voor op de komst van zoon Chris. Op school wordt hard gewerkt aan de musical en Dina en Tim worden door de juf van hun zoon Max op het matje geroepen.

'Oogappels' is een coproductie van BNNVARA en Talpa Fictie BV.

'Oogappels' is vanaf 24 januari tien weken lang op donderdag om 20.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers