Dit zijn de deelnemers van 'De Verraders Videoland Editie'

donderdag 25 november 2021

Vanaf 5 december is het eerste exclusieve Videoland seizoen van 'De Verraders' te zien. Dit extra seizoen speelt zich af op landgoed Havixshorst, kent nieuwe regels en is intenser dan ooit.

Deze twaalf deelnemers nemen intrek in het landhuis Havixhorst en gaan dit psychologische avontuur met elkaar aan:


Romana van Baaijen (Realityster uit 'B&B Vol Liefde'), Envy Peru (Drag Queen en winnares van het eerste seizoen 'Drag Race Holland'), Jay Francis (Tisjeboyjay, Stand-up comedian), Henk Grol (Ex-judoka), Bettina Holwerda (Musical-actrice), Ellen Hoog (Ex-hockeyster), Iliass Ojja (Acteur in onder andere Mocro Maffia), Amara Onwuka (Weervrouw), Britt Scholte (Actrice), Tim Senders (Presentator), Shelly Sterk (Presentatrice) en Thijs Zeeman (Presentator).

Wie worden Verraders en wie Getrouwen en wie gaan er uiteindelijk met de zilverschat vandoor? In zes afleveringen is te zien hoe deze twaalf BN'ers dit programma vol leugens en bedrog beleven.

Videoland Première
De eerste aflevering van dit meeslepende avontuur is niet alleen bij Videoland te zien, maar gaat ook in première bij RTL 4. Op zondagavond 5 december is de eerste aflevering, direct na Expeditie Robinson, te zien bij RTL 4 en staan de eerste twee afleveringen online bij Videoland. In 2022 komt het tweede TV-seizoen van 'De Verraders', welke weer in zijn geheel bij RTL 4 te zien zal zijn.

Peter van der Vorst, Directeur Content RTL: 'Grote merken horen thuis bij Videoland en daarom krijgen onze sterke TV merken steeds vaker een eigen Videoland editie. Deze extra seizoenen zijn exclusief voor de Videoland-kijkers en bieden iets unieks ten opzichte van de TV seizoenen. Om ook de RTL-kijker kennis te laten maken met deze unieke content introduceren we de Videoland Première, waarbij de eerste aflevering van een exclusief Videoland seizoen bij RTL 4 te zien is. Dit gaan we in de toekomst ook vaker doen.'

'De Verraders: Videoland-Editie' wordt geproduceerd door idtv en vanaf zondagavond 5 december te zien bij Videoland. Op 5 december is meteen een dubbele aflevering te zien.

Videoland Première: De Verraders Videoland-Editie' is op zondag 5 december eenmalig om 21.30 uur te zien bij RTL 4..

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers