Nieuwe serie 'Rudolph's Winterklassiekers' op 24Kitchen

zondag 28 november 2021

Het winterseizoen is voor Meesterkok en Meester Patissier Rudolph van Veen 'the most wonderful time of the year'. Rudolph is dol op de winter, kerstmis en alles wat daarbij hoort: gezellig samen zijn, het huis versieren en natuurlijk uitgebreid dineren.

In het nieuwe 24Kitchen-programma 'Rudolph’s Winterklassiekers' zet Rudolph hartverwarmende winterse gerechten op tafel. Heerlijke recepten die er ook oogverblindend uit zien op tafel.


In 'Rudolph's Winterklassiekers' geeft Rudolph tijdens het koken handige tips die ervoor zorgen dat je zonder kleerscheuren het  winterseizoen en de feestdagen doorkomt. Rudolph kookt in een huiselijke setting ouderwets lekkere winterrecepten waarachter een persoonlijk verhaal schuilgaat. Zo bereidt hij de rode kool zoals zijn moeder deze maakte, een warme stoofschotel waar zijn vader zo dol op was en de gehaktballen naar grootmoeders recept. Het zijn stuk voor stuk hartverwarmende, winterse gerechten met een vleugje nostalgie.


In de eerste week van 'Rudolph's Winterklassiekers':

Aflevering 1:
Pittige gehaktballen met rode kool en aardappel-cashewpuree

Aflevering 2:
Winterse erwtensoep met geroosterd roggebrood en honingspek en Mexicaanse pannenkoeken met guacamole

Aflevering 3:
Vlaamse kippenstoofpot met groentefriet

Aflevering 4:
Macaronitaart en rijstepap met stoofperen

Aflevering 5:
Pompoen-hutspot met kabeljauw en romige spruiten met gerookte zalm

'Rudolph's Winterklassiekers', vanaf 29 november elke werkdag om 18.00 uur op 24Kitchen.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers