BN'ers als privéchauffeur in 'Ik Neem Je Mee'

zondag 2 mei 2021

In het nieuwe programma 'Ik Neem Je Mee' zijn zeven bekende SBS6-presentatoren voor even iemands privéchauffeur. Ze vervoeren gewone mensen naar een ongewone, bijzondere of belangrijke gebeurtenis in hun leven.

Zo rijdt Johnny de Mol een 10-jarig meisje naar het kinderziekenhuis, om haar na afloop blij te maken met een geweldige verrassing. Wendy van Dijk zoekt samen met een aanstaande bruid de trouwjurk van haar dromen uit en Jeroen van der Boom bezorgt een diamanten echtpaar een onvergetelijke dag. Tijdens de rit doen de passagiers hun verhaal. Waar gaat de rit naartoe en vooral: waarom?


Alle passagiers mogen zélf hun chauffeur kiezen. Naast Wendy, Johnny en Jeroen kruipen ook Britt Dekker, Gordon, Winston Gerschtanowitz en Dennis van der Geest achter het stuur. Alle presentatoren in dit bijzondere chauffeursteam hebben hetzelfde met elkaar gemeen: ze zijn nieuwsgierig, stellen vragen, leven mee, lachen mee en bieden waar nodig ook troost. 

De passagiers komen uit het hele land. Wat hun verhaal ook is: voor de persoon zélf staat deze autorit in het teken van een mijlpaal. De bekende privéchauffeurs rijden, luisteren en doen er alles aan om van deze rit de rit van hun leven te maken. 'Ik Neem Je Mee' is een hartverwarmend programma met echte verhalen van echte mensen.

'Ik Neem Je Mee' wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Producties.

'Ik Neem Je Mee' is vanaf maandag 3 mei om 21.30 uur wekelijks te zien op SBS6 en terug te kijken op KIJK.nl.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers