Gloednieuw avontuur met 'Lucas de Spin' op Boomerang

zondag 2 oktober 2022
Foto: Boomerang - © Media Tornado 2022

Maak kennis met Lucas. Lucas is een vrolijke, schattige springspin die niet wegrent voor een groot avontuur. Lucas is inmiddels heel bekend, met meer dan 300.000 volgers op Facebook en bijna 100.000 volgers op Instagram.

Samen met zijn vriendjes woont hij in een huis waar ze tegen de gekste dingen aanlopen, zoals de verwarming, een donkere schoorsteen, fruit en verschillende planten. Ze zijn reuze nieuwsgierig en gaan niets uit de weg, ook niet als het een beetje spannend is.


'Lucas de Spin' volgt de avonturen van een groothartig, ongelofelijk schattig, klein springend spinnetje. Dit vrolijk 4 jaar oude spinnetje wil dat we hem vergezellen als hij de reusachtige wereld verkent en van alles leert. Hij zit vol liefde en solidariteit, en dit brengt hij op iedereen over als hij met veel plezier speelt met zijn vriendjes.

Cartoonito wordt dagelijks van 0.00 tot 14.00 uur als een speciaal programmablok uitgezonden op Boomerang. Het is ontwikkeld om de potentie van elk kind te ondersteunen in het educatieve kader Humancentric Learning. Alle Cartoonito shows voldoen aan de standaard die is ontworpen door Dr. Laura Brown, expert op het gebied van vroegschoolse educatie. Zodat alle shows de vier pijlers van Humancentric Learning ondersteunen: Creativiteit, Zorgzaamheid, Nieuwsgierigheid en Moed.

'Lucas de Spin' is vanaf 3 oktober om 13.30 uur dagelijks te zien bij Cartoonito op Boomerang.

Persbericht Media Tornado/Boomerang
https://www.boomerangtv.nl/
Meer artikels over Boomerang

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Alleskunner' (SBS6)

De 45 overgebleven vips worden ultiem op de proef gesteld. Zo wordt getest of ze beschikken over losse heupjes, moeten ze anagrammen oplossen en hoe eet je een koekje dat op je voorhoofd ligt, zonder je handen te gebruiken?

'De Alleskunner VIPS', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers