'3 Op Reis' met een nieuw team de wereld over

zaterdag 3 september 2016

Het team van '3 op Reis' is twee reislustige presentatoren rijker! In het nieuwe seizoen pakken naast de vertrouwde gezichten ook Maurice Lede en Nienke de la Rive Box de rugzakken om de mooiste, spannendste en interessantste plekken ter wereld te bezoeken.

Geraldine Kemper, Dennis Storm, Chris Zegers, Evi Hansen en de twee nieuwkomers reizen naar bekende en onbekende plekken op de aardbol om de kijkers te informeren en vooral te inspireren.


Nienke mocht afgelopen zomer al even proefdraaien in '3 op Reis Roadtrip', waarvoor ze met de camper dwars door Engeland ging. Voor Maurice Lede, ook bekend als presentator van 'Het Klokhuis', wordt de trip naar de Caraïben echt zijn allereerste reis voor het BNN-programma.

Maurice: 'Afgelopen jaren heb ik met veel bewondering naar '3 op Reis' gekeken, een geweldige manier van TV maken. 'Als ik dat ooit toch eens zou mogen doen', heb ik vaak gedacht. Het is vooralsnog moeilijk te beseffen dat ik dat nu daadwerkelijk ga doen.'

In het nieuwe seizoen '3 op Reis' reist Dennis af naar Oman. Hij bezoekt onder andere een kamelenrace waar de bultige beesten zijn vervangen door robots. Chris vliegt nog wat verder; in Maleisië gaat hij via hoofdstad Kuala Lumpur en de mooiste stranden richting de jungle van Borneo. Evi maakt een trip langs de Franse kust met als eindpunt Brest en Geraldine bezoekt naast het indrukwekkende Krakau in Polen ook het uitgestrekte eiland Madagaskar. Tot slot reist Nienke Naar het Sloveense Bled voor een lichtfestival en duikt ze in Valencia in de Flamenco-cultuur.

Alle bestemmingen, reisnieuws en complete afleveringen zijn te vinden op de site van 3 op Reis.

'3 op Reis', vanaf 4 september iedere zondag om 19.55 uur bij BNN op NPO 3.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers