'Waku Waku' maakt deelnemers van nieuwe reeks bekend

dinsdag 4 oktober 2022
Foto: KRO-NCRV - © Annemieke van der Togt 2022

De familiespelshow 'Waku Waku' van KRO-NCRV keert maandag 17 oktober terug in een gloednieuw jasje op NPO Zapp. Onder leiding van presentator Sosha Duysker nemen iedere week vier bekende Nederlanders het tegen elkaar op.

Met zinnige en onzinnige dierenweetjes wil KRO-NCRV de liefde en kennis voor de natuur vergroten bij jong en oud.


Bekende gezichten
Onder de deelnemers bevinden zich vele bekende namen. Dit seizoen doen onder anderen mee: Dylan Haegens, Dionne Slagter, Hugo Kennis, Ron Boszhard, Marije Zuurveld, Bizzey, Kim-Lian van der Meij, Jasmine Sendar en Jeangu Macrooy. Ron Boszhard heeft als enige kandidaat zelfs nog meegespeeld in het oude Waku Waku.

Na vier weken strijden zal in de vijfde week in de finale duidelijk worden wie de meeste aapjes heeft verzameld en dus de grootste dieren- en natuurkennis bezit van dit seizoen. Deze persoon wint 1500,- euro om te schenken aan zijn of haar zelfgekozen goede dierendoel, bovenop het geldbedrag dat al is gewonnen bij de dagwinst.

Wintereditie
Naast het reguliere seizoen is vanaf 5 december drie weken lang een dagelijkse wintereditie te zien van het vernieuwde 'Waku Waku'. Ook hier ligt de presentatie in handen van Sosha met reportages van Tim Hogenbosch, ook bekend van KRO-NCRV's 'Beestenbrigade'.

'Waku Waku', vanaf maandag 17 oktober om 18.25 uur dagelijks bij KRO-NCRV op NPO Zapp.

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers