'5 Jaar Later' keert terug: publiek gezocht!

dinsdag 30 november 2010

Na het succes van vorig jaar neemt Endemol in december 2010 weer nieuwe afleveringen op van het televisieprogramma '5 Jaar Later'. Vijf jaar geleden sprak Jeroen Pauw spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. Over de grote en kleine bewegingen in Nederland, de wereld en het leven. Nu spreekt hij ze weer! Samen blikken ze terug op de afgelopen vijf jaar. Zijn hun verwachtingen en plannen werkelijkheid geworden?

De opnames van ‘5 JAAR LATER’ zullen zijn op:  Dinsdag 7 december en woensdag 8 december (’s middags) en vinden plaats in Amsterdam.


Zou je graag bij deze opnames aanwezig willen zijn, of heb je vrienden/familie die graag een keer een opname bij willen wonen?

Meld je dan zo snel mogelijk naar Nikita.Dobbe@snpmedia.nl want VOL = VOL! Vermeld in de aanmelding duidelijk om welke datum het gaat en met hoeveel mensen je wilt komen! Na aanmelding ontvang je de details van die dag.

 

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers