509.000 kijkers voor 'Million Dollar Wedding'

zondag 21 september 2008

Reinout Oerlemans was ingevlogen uit de Verenigde Staten om de show te komen redden, en alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Dat lukte Reinout ten dele, want 'Million Dollar Wedding' wist een stuk beter te scoren dan vorige week zaterdag.

T


och is de show, die in alle opzichten groots is, niet de miljoenenklapper voor RTL4. Het format werd gekocht van papier en Nederland is dus eigenlijk de proeftuin voor de show. Grootste minpunt bleken de audities te zijn, waar menigeen vraagtekens bij had. Bij bijvoorbeeld 'Idols' of 'Holland 's Got Talent' kan een jury perfect aangeven waarom iemand wel of niet geschikt is. Bij het aanwijzen van een droompaar is dit een stuk lastiger, en het werd voor de kijker niet duidelijk hoe de jury selecteerde.

Voor de show is de grootste studio van Nederland gehuurd, studio 22, en tot eind oktober heeft de show daar haar thuis. Op 2 november is in The Grand in het grootse huwelijk voor de winnaars van 'Million Dollar Wedding'. Voorlopig moeten de kandidaten zich echter nog door talloze spellen en onderdelen heenwerken, om te bewijzen dat zij het droompaar zijn.

Het is voor Eyeworks, RTL4 en niet te vergeten Wendy van Dijk te hopen dat het kijkersaantal nog aantrekt. Weliswaar keken 509.000 kijkers naar de show, maar de concurrentie scoorde stukken beter. Nederland 1 won glansrijk met 'Mooi! Weer De Leeuw' dat mogelijk aan zijn laatste seizoen bezig is. SBS6 scoorde prima met 'Het Beste Idee Van Nederland' en 'Wie Ben Ik' scoorde slechts een fractie minder ten opzichte van vorige week. Volgende week staat dus opnieuw een battle van de zaterdagshows op het programma.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers