60+ Talenten verbluffen en ontroeren coaches 'The Voice Senior'

donderdag 29 augustus 2019

Met Frans Bauer als nieuwe coach bij 'The Voice Senior' zijn de kaarten tussen de coaches opnieuw geschud in de strijd om muzikaal talent.

Of het nu Chinees eten of een barbecue is, Angela, Frans, Ilse en Marco gooien alles in de strijd om de getalenteerde senioren voor hun team te winnen. Vanaf 30 augustus is de meest sfeervolle muzikale zoektocht van Nederland om 20.30 uur weer te zien bij RTL 4. Dit tweede seizoen wordt gepresenteerd door een nieuw duo. Lieke van Lexmond staat naast Martijn Krabbé en ze maakt hiermee haar debuut maakt als presentatrice van 'The Voice Senior'.


Talenten met een verhaal
Dit seizoen laten weer veel muzikale talenten van zich horen. Talent dat jarenlang zijn of haar verrassende zangkwaliteiten goed verborgen op zolder heeft gehouden en sporadisch tot nooit op een podium te vinden was. Maar ook talent dat in een verleden al eens in de hitlijsten heeft gestaan en wiens muziek grijsgedraaid werd op de platenspeler. De auditanten komen uit alle hoeken van het land en zingen in een verscheidenheid aan genres. Maar in welk genre er ook gezongen wordt, alle talenten hebben één ding gemeen: ze komen met een verhaal. Een verhaal dat hen gevormd heeft tot wie ze zijn en wat tot uiting komt in het zingen. De winnaar krijgt niet alleen de trofee en een single, hij of zij mag ook optreden tijdens een groot concert in de ZiggoDome.

'The Voice Senior' wordt geproduceerd door Talpa

'The Voice Senior', vanaf vrijdag 30 augustus om 20.30 uur bij RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers