KIJK.nl presenteert nieuw entertainmentplatform: Scoop Network

woensdag 8 april 2020

Vanaf deze week breidt KIJK.nl haar aanbod in entertainmentnieuws uit met een internationale blik. Op het nieuwe platform Scoop Network wordt de kijker meegenomen in de wereld van glitter en glamour.

Van interviews op de grootste filmfestivals tot een kijkje achter de schermen bij de belangrijkste fashionshows. Met dagelijks een nieuwe aflevering van één van de Scoop-programma’s brengt KIJK.nl het laatste internationale nieuws over film, mode, muziek, social media en lifestyle.


Naast alle afleveringen van het gevestigde entertainmentprogramma 'Shownieuws', maakt KIJK.nl met de lancering van Scoop Network extra showbizzcontent uit de hele wereld beschikbaar. Wat is de favoriete film van grote Hollywoodsterren? Welke outfits vind je in de garderobes van invloedrijke fashionista’s? Wat is de leukste content op social media? En wat zijn de laatste lifestyle tips en trends van dit moment?

Iedere dag komt er om 12.00 uur een nieuwe aflevering online van deze internationale programma’s:

Maandag: Celebrity Scoop
Dinsdag: Hollywood Buzz
Woensdag: Instaglamour
Donderdag: Fashion Forward
Vrijdag: Your Entertainment Fix
Zaterdag: Kids Flix
Zondag: A-List Lifestyle

Deze programma’s worden geproduceerd door FCCE voor Scoop Network, a world of entertainment.

Nieuwe afleveringen, iedere dag vanaf 12.00 uur op KIJK.nl/scoopnetwork.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers