Anouk en Lil'Kleine hadden ruzie bij 'The Voice of Holland'

vrijdag 8 november 2019

De opnames van 'The Voice of Holland' zijn deze week stilgelegd door een ruzie tussen coaches Lil'Kleine en Anouk. Een woordvoerder van RTL verklaart dat beiden hun meningsverschil nog niet hebben bijgelegd.

Volgens sommige bronnen zou de rapper de zangeres hebben uitgescholden voor 'kankerhoer'. Daarop zou het zelfs tot een handgemeen zijn gekomen. 'The Voice' -presentator Martijn Krabbé vertelde dinsdag in 'RTL Boulevard' dat de twee coaches niet meer samen in één ruimte willen zijn. Zelf weet hij niet precies wat er gebeurd is. Volgens hem zouden de twee achter de schermen een meningsverschil hebben gehad. Een woordvoerder van RTL 4 bevestigt dit. 'Het klopt dat Anouk en Lil’Kleine een aanvaring hebben gehad. De kou is nog niet uit de lucht. Meer willen we er niet over kwijt.'


Het tiende seizoen van 'The Voice of Holland' gaat vrijdag van start. Naast Lil’Kleine en Anouk zijn ook Ali B en Waylon opnieuw aanwezig als coaches. Omdat het een jubileumeditie is, krijgen de coaches hulp van gastcoaches zoals Marco Borsato en Angela Groothuizen.

Intussen heeft Lil'Kleine in een interview bij 538 gezegd dat hij niet met Anouk heeft gevochten. Wel geeft hij toe dat er woorden zijn geweest.

Bron: ad.nl - RTL Boulevard

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers