Achter de schermen bij praktijk voor plastische chirurgie in 'Plastisch Fantastisch'

dinsdag 26 november 2019
Foto: Net5 - © Talpa Network/Diana Gabriels 2019

De nieuwe zesdelige Net5 Powered by LINDA serie 'Plastisch Fantastisch', die vanaf 27 november te zien is, biedt een spraakmakend kijkje achter de schermen van de opvallende praktijk van Diana Gabriels met haar minstens zo opvallende clientèle.

In een tijd waarin plastische chirurgie voor steeds meer mensen toegankelijk is en het taboe op cosmetische ingrepen ieder jaar wat kleiner wordt, bezoeken naast dankbare vrouwen die weer normaal kunnen zitten door een schaamlipcorrectie ook soms heel jonge cliënten met extreme wensen de Barendrechtse praktijk voor plastische chirurgie.


Wat gaat te ver? Borsten van 800 cc elk of bilimplantaten om een kont à la Kim Kardashian te krijgen? En wat vinden we inmiddels normaal? Als je alles aan je lichaam kunt versleutelen, wanneer ben je dan tevreden? Wat doet het met het zelfbeeld van vrouwen als de maakbaarheid van een lichaam zo laagdrempelig is geworden? De praktijk in Barendrecht laat maandelijks meer dan 1000 ingrepen uitvoeren met als doel mensen zelfverzekerder de deur uit te laten gaan. Sommigen van hen komen speciaal voor de excentrieke eigenaresse Diana Gabriels, een 100% selfmade Rotterdamse die altijd op zoek is naar iemands schoonheid. De niet geheel onomstreden Diana (leeftijdsloos) bemiddelt tussen cliënten en cosmetisch chirurgen. Zij vindt in principe niets te gek. Ze maakt volop gebruik van social media als marketingkanaal voor haar plastisch chirurgische praktijk met een uiteenlopende klantenkring als gevolg. Zo komen onder meer YouTuber Jessie Maya en Pommeline ('Temptation Island') langs voor een behandeling.

In de eerste aflevering bezoekt de 22-jarige Deniz de praktijk. Hij heeft een grote fascinatie voor Kim Kardashian. Hij heeft al botox en fillers in zijn gezicht, maar nu wil hij dolgraag ook het achterwerk van Kim Kardashian. 'Kim Kardashian is mijn grote voorbeeld omdat bij haar alles zo natuurlijk is gedaan…', aldus Deniz.

'Plastisch Fantastisch' geeft een unieke blik op de cosmetische chirurgie in een praktijk waar de maakbaarheid van het leven en het lichaam dagelijks wordt gevierd.

'Plastisch Fantastisch', vanaf woensdag 27 november om 20.30 uur bij Net5.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers