Actrices Monic Hendrickx en Susan Visser samen in 'Risky Rivers'

zondag 3 september 2017

Dave Roelvink en Kim Feenstra, Fred van Leer en Imanuelle Grives, Mark Tuitert en Bobbi Eden, Susan Visser en Monic Hendrickx zijn de andere acht BN'ers die meedoen aan 'Risky Rivers'.

Eerder is al bekend gemaakt dat Maxim Hartman en Ryanne van Dorst, Waldemar Torenstra en Martijn Fischer, Yuri van Gelder en Christina Curry, Evgeniy Levchenko en Inge de Bruijn zich wagen aan het bevaren van de meest spectaculaire en gevaarlijkste rivieren van de wereld.


Dave en Kim reizen af naar Oeganda waar ze echt op elkaar zijn aangewezen op de langste rivier ter wereld: de 6000 kilometer lange Nijl. Ze starten hun tocht op het onstuimige en sterk vervuilde Victoriameer. Op de Nijl komen ze in een superruige stroomversnelling terecht en dat loopt niet goed af. Fred en Imanuelle zijn in Spanje om daar de woeste rivier de Noguera Pallaresa te bedwingen, maar de tocht loopt anders dan verwacht en Fred belandt zelfs in het ziekenhuis. Mark en Bobbi wagen zich in het Marokkaanse Atlasgebergte op de gevaarlijke Ahansal rivier. Wat volgt is een tocht over ruig water door het afgelegen Berbergebied. Voor Bobbi een ware uitputtingsslag. Tenslotte maken Monic en Susan, ver weg van de bewoonde wereld, een jungletocht over de Surinamerivier. Onderweg worden ze geconfronteerd met noodweer en vleesetende piranha's.

'Risky Rivers', vanaf maandag 4 september iedere week om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers