Airen Mylene tekent nieuw contract bij SBS en presenteert 'De 25...'

vrijdag 29 mei 2015

Airen Mylene ondertekende een nieuwe contract bij SBS en daarmee zetten beide partijen de samenwerking voort. Airen is al te zien in 'Shownieuws' en 'Surprise Surprise' en presenteert vanaf maandag 8 juni ook 'De 25...' om 20.30 uur op SBS6.

Airen Mylene: 'Ik heb het erg naar mijn zin bij SBS6. Het is een gezellige club mensen en ik ben blij dat ik het vertrouwen krijg om me verder te ontwikkelen. Ik kijk uit naar het presenteren van 'De 25...' dat dit seizoen bol staat van de herkenbare tv-momenten.'


Naast 'Shownieuws' is Airen te zien in het nieuwe seizoen van 'De 25...'. Het programma trapt af met De 25 meest onvergetelijke tv-momenten aller tijden, waarin onder andere de traan van Maxima tijdens haar huwelijk en de landing van de eerste man op de maan voorbij komen. Verder komen dit seizoen onder andere De 25 meest gênante tv-momenten, De 25 populairste tv-typetjes en De 25 meest bizarre reportages aller tijden aan bod.

Peter Lubbers, Directeur Televisie bij SBS: 'Airen bewijst met haar werk voor 'Shownieuws' en 'Surprise Surprise' dat ze een groot televisietalent is, zowel live in de studio als in items op locatie. Wij zijn dus erg trots dat Airen ook de komende tijd bij SBS6 te zien zal zijn.'

Airen Mylene (22 augustus 1985) begon haar televisiecarrière als V-reporter bij 'The Voice of Holland'. Op dit moment presenteert ze 'Shownieuws' en is ze samen met Henny Huisman en Do te zien in 'Surprise Surprise'. Ook werd ze vorig jaar in Het Parool door een jury bestaande uit zwaargewichten uit de mediabranche uitgeroepen tot een van de meest veelbelovende televisietalenten en was ze in de running voor een Televizier Talent Award.

'De 25...', vanaf maandag 8 juni om 20.30 uur op SBS6.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers