Albert Verlinde ontkent samenwerking met Beau van Erven Dorens

woensdag 14 augustus 2019
Foto: RTL 4 - © Roland J Reinders/RTL 2016

Albert Verlinde wordt geen co-presentator van de nieuwe late night talkshow van Beau van Erven Dorens op RTL 4. Dat heeft de presentator bevestigd aan het AD. Het nieuws over een eventuele samenwerking werd dinsdag uitgebracht door persbureau ANP.

Albert Verlinde ontkent met klem dat hij gaat meewerken aan het nieuwe laatavondprogramma van Beau van Erven Dorens op RTL 4. Dat zegt hij in het AD. Verlinde zegt alleen maar te gast te zijn in de eerste aflevering op 6 september. En hij zou ook contact gehad hebben met de redactie over de vraag of hij op regelmatige basis zou willen aanschuiven. Maar hij zal zeker geen vast gezicht van de talkshow worden. 'Ik ben verbijsterd over het nieuws van een eventuele samenwerking. Het klopt niet. Ook omdat ik nog tot eind volgend jaar onder contract sta bij Talpa', zegt Verlinde in het AD.

Beau Van Erven Dorens en Albert Verlinde werkten al eerder samen. Jarenlang waren ze de vaste kern van 'RTL Boulevard'. Van Erven Dorens vertrok in 2009 naar SBS, keerde in 2016 terug naar RTL, maar toen trok Verlidne zich terug omdat hij meer tijd wilde besteden aan zijn theaterbedrijf.

Verlinde ging vorig jaar dan bij SBS aan de slag om samen met Jan Versteegh '6 Inside' te presenteren, maar dat programma werd stopgezet wegens te slechte kijkcijfers. Beau Van Erven Dorens vult vanaf 6 september het tijdslot van 'RTL Late Night' in met een nieuwe talkshow.

Bron: AD.nl

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers