André Hazes haalt alles uit het leven in zijn reallifesoap bij SBS6

maandag 28 augustus 2017

De opmars van André Hazes lijkt geen grenzen te kennen. De populaire zanger scoort hit na hit en ook privé gaat het hem, Monique en de kleine André jr voor de wind.

Hoe vindt hij zijn ritme als jonge vader? En hoe combineert hij het verschonen van poepluiers met de voorbereidingen op de tot dusver grootste uitdaging in zijn zangcarrière: twee avondvullende shows in Ahoy. De kijker krijgt een beeld van het drukke maar zeker ook heel gezellige leven van André in de reallifesoap 'André Hazes. Ik haal alles uit het leven'.


Lukt het André om vast te houden aan de voor hem heilige pappadag? Hoe houden hij en Monique de balans tussen hun zakelijke en privé leven? Hoe leeft hij toe naar ‘Ahoy’, een bijzondere mijlpaal in zijn carrière op zo’n jonge leeftijd. André werkt hier hard aan met een vast team aan professionals om hem heen. Daarnaast spelen vrienden en familie een belangrijke rol in het leven van het jonge gezin. Oma kookt vaak voor André en Monique en past graag op haar achterkleinzoon. En ook zijn neef en beste vriend Djarno komt vaak over de vloer, wanneer hij in zijn rol als tourmanager André komt ophalen voor een optreden en zij samen met boezemvriend en geluidsman Peet op stap gaan. In zes afleveringen neemt André Hazes de kijker mee in zijn leven als trotse vader, liefhebbende vriend en ambitieuze zanger.

'André Hazes. Ik haal alles uit het leven' wordt geproduceerd door MediaLane.

'André Hazes. Ik haal alles uit het leven', wekelijks vanaf 1 september om 20.30 uur bij SBS6.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers