André Hazes helpt in 'Golden Boys' senioren aan een nieuwe liefde

zondag 2 september 2018

In het nieuwe SBS6-programma 'Golden Boys', dat vanaf maandag 3 september te zien is, trekken mannelijke senioren de stoute liefdesschoenen aan: ze gaan op zoek naar een partner!

Presentator André Hazes begeleidt de oudjes door het hele datingcircus. Lukt het de heren om opnieuw hun eigen én een ander hart op hol te laten slaan?


In elke aflevering volgen we de zoektocht van één bejaarde casanova. André vraagt deze Golden Boy uiteraard het hemd van het lijf: wie is hij en wat zoekt hij in een vrouw? Voordat de man zich in het date-gedruis stort, ontvangt André op een romantisch kasteel de single ladies op leeftijd die zich hebben aangemeld. De dames zijn er in alle soorten en maten en zijn niet op hun mondje gevallen. Ze weten heel goed wat ze wel en vooral wat ze niet (meer) willen. André praat met ze. Ziet hij al mogelijke matches? Of houdt hij zijn hart vast?

De vrijgezelle man moet vervolgens flink aan de bak. Door middel van speeddates, een groepsdate bij hem thuis en individuele dates bij de dames thuis, probeert hij hen zo goed mogelijk te leren kennen. Gedurende dit datingproces vallen er steeds vrouwen af.  

Als er nog twee vrouwen over zijn, breekt een spannend moment aan: de Golden Boy mag één vrouw uitnodigen voor een weekendje weg. Voor wie zal hij kiezen? En wat wil de dame in kwestie? Blijft ze liever alleen of ziet zij hem ook wel zitten? Wat er ook gebeurt, één ding is zeker: het is nooit te laat - en je bent nooit te oud - om de liefde nog een kans te geven!

'Golden Boys' is ontwikkeld door Talpa Content en is geproduceerd door Talpa Producties.

'Golden Boys', wekelijks vanaf 3 september om 21.30 uur bij SBS6.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers